Admin

Daily Announcements & Schedule

Elementary Schedule (Gr 1-8)
  • 8:30-10:10 a.m. - Instructional Block #1 (100 minutes)

  • 10:10 - 10:40 a.m. - Nutrition Break (30 minutes - 15 to eat/15 for recess)

  • 10:40 a.m.-12:20 p.m. - Instructional Block #2 (100 minutes)

  • 12:20-1 p.m. - Nutrition Break (40 minutes - 20 to eat/20 for recess)

  • 1-2:40 p.m. - Instructional Block #3 (100 minutes)

  • 2:40 p.m. - Dismissal

  • 2:50 p.m. - Bus Departure
Secondary Schedule (Gr 9-12)

  • 8:30 - 9:45 a.m. - Period 1 (75 minutes)

  • 9:45 - 9:55 a.m. - Break (10 minutes)

  • 9:55 - 11:10 a.m. - Period 2 (75 minutes)

  • 11:10 - 12:00 p.m. - Lunch (50 minutes)

  • 12:00 - 1:15 p.m. - Period 3 (75 minutes)
  • 1:15 - 1:25 p.m.   - Break (10 minutes)
  • 1:25 - 2:40 p.m. - Period 4 (75 minutes)

  • 2:40 p.m. - Dismissal 
  • 2:50 - Bus Departure
  • 4:30 (M, T, W, T) Late Buses Leave

Monday, February 24, 2020

Any students wishing to participate in the Safe Food Handling course with Mrs. Goodfellow this Friday must submit their forms and money by tomorrow!  


Tuesday, February 25, 2020


Wednesday, February 26, 2020




Thursday, February 27, 2020


Friday, February 28, 2020